24h Challenge

Po tem 24-urnem izzivu, kjer boste šli preko svojih meja,
boste kos vsemu kar vam življenje pripelje na pot.

Nov datum v pripravi.

24h Challenge je 24-urni test fizične in mentalne moči, test osebnosti, timskega duha in voditeljskih sposobnosti.

Življenje je nepredvidljivo in nikoli ne moremo z gotovostjo vedeti kakšni izzivi so pred nami. Lahko pa smo na številne izzive (x challenges) mentalno, čustveno in fizično pripravljeni, da imamo nadzor nad sabo tudi v najzahtevnejših življenjskih situacijah.

Doživite nekaj izjemnega in izkusite STALEN preobrat v vašem pogledu na stvari, stalen preobrat v vsakdanjih slabih vzorcih in strategijah, stalen preobrat v načinu razmišljanja … Stalen preobrat v načinu življenja! Tega, kar doživite v enem takem dnevu, ne more nadomestiti nobena knjiga in noben seminar.

24h Challenge je pripravljen po vzoru urjenj specialnih enot policije in vojske in zagotavlja edinstveno (pre)izkušnjo v slovenskem prostoru. Pod strogo taktirko mednarodno izkušenih inštruktorjev se boste podali na 24-urno misijo v kateri bodo na preizkušnji vaša fizična moč, mentalna moč, fokus, agilnost, prilagodljivost, odpornost, vzdržljivost, taktično razmišljanje, spomin, vztrajnost, organizacija, ekipni duh, vodstvene sposobnosti in še mnogo več.

Izkusili boste STALEN preobrat v načinu razmišljanja in doživeli izjemno in nepozabno izkušnjo.  Prepoznali boste nekatere slabe vzorce, ki vas omejujejo pri doseganju vrhunskih rezultatov in v sebi vodstvo prepustili tisti energiji, ki je potrebna za uspeh in preboj na kateremkoli področju.

24h Challenge =

24 ur adrenalina, akcije, druženja, premagovanja ovir in nalog, timskih in individualnih izzivov, spoznavanja samega sebe in svojih zmogljivosti

 • Mentalno-fizični izziv
 • Individualna in timska preizkušnja samega sebe
 • Ekstremni test moči, spretnosti in vzdržljivosti
 • Test osebnosti, timskega duha in voditeljskih sposobnosti
 • Po vzoru urjenj specialnih enot policije in vojske

Kaj boste pridobili?

 • Full Body Workout Challenge – vsestranski preizkus fizične moči
 • Mindset Challenge – preizkus mentalne moči
 • Nepozabno izkušnjo
 • Izziv, na katerem se boste povezali s sabo na globljem nivoju
 • Izziv, na katerem boste izkoreninili svoja omejujoča
  prepričanja in strahove
 • Izziv, na katerem boste okrepili svojo mentalno moč
 • Izziv, na katerem vas bomo naučili tehnik za ohranjanje fokusa in discipline
 • Izziv, na katerem boste pridobili nove brate in sestre in spoznali kaj v resnici pomeni beseda “TEAM”
 • Izziv, kjer boste spoznali pravi pomen vodenja
 • Izziv, ki lahko spremeni vaše življenje!

Na 24-urnem treningu vas bo vodila ekipa mednarodno izkušenih inštruktorjev, ki so izurili že marsikatero generacijo najboljših pripadnikov specialnih enot. V 24ih urah boste soočeni s številnimi timskimi in individualnimi operativnimi nalogami, ki so skozi ves čas povezane v skupno nalogo s skupnim ciljem – uspešno zaključiti misijo kot enota. Celoten program je zasnovan na osnovi preizkusa in treninga pripadnikov specialnih enot policije in vojske.

24h Challenge ni zgolj fizično “premagovanje” vseh izzivov, ampak veliko več kot to. Uporabiti boste morali vse svoje mentalne sposobnosti in druge veščine, ki odlikujejo vsesplošno izurjenega člana enote. Pravi pokazatelj pripravljenosti enote ni samo veliko fizične moči posameznikov, temveč tudi povezanost, timska pripadnost, iznajdljivost in  sposobnost celotne enote/ekipe, da opravlja naloge kjerkoli, kadarkoli in da jih opravi uspešno. Na voljo imate 24 ur.

Kaj pravite na pohod, plezanje, ledeno kopel, reševanje v vodi, nočni pohod …?

Med intenzivnim in zahtevnim 24-urnim izzivom vas bodo inštruktorji potisnili čez fizične in predvsem psihične meje, ki ste si jih do sedaj postavili. Sposobni ste namreč vsaj 40X več, kot trenutno mislite, da ste. Tega se morda še ne zavedate, ampak ste. Inštruktorji bodo odkrili vaše slabosti in gradili na vaših močeh. 24H za 40X več!

Skozi fizično izkušnjo, ki že sama po sebi zagotavlja izjemno doživetje, boste odkrili mentalna orodja ohranjanje fokusa in discipline, tehnike za izkoreninjenje strahov ter načine kako izkoristiti ves vaš potencial in prevzeti nadzor nad lastnim umom tudi v najzahtevnejših življenjskih situacijah.

POMEMBNO:

Udeležba na 24h Challengu je možna samo na POVABILO  organizatorja in je prvenstveno namenjena tistim, ki so se predhodno že kdaj udeležili katerega izmed 6h ali 12h Challengov. 

24h Challenga se lahko udeležite tudi na PRIPOROČILO katerega izmed udeležencev naših 6h in 12h Challengov ali PO DOGOVORU z organizatorjem.

Če vas zanima udeležba na 24h Challengu in še niste bili udeleženec 6h ali 12h X Challenga, izpolnite obrazec za prijavo in v opombe napišite zakaj oziroma po dogovoru s kom se prijavljate. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje na info@xchallenge.si in vas v obeh primerih kmalu kontaktiramo.

Za koga?

24h Challenge je težek in zahteven preizkus, vendar je dosegljiv vsem motiviranim, fizično zdravim posameznikom, ki ste pripravljeni
sprejeti zahteven fizičen izziv in si v svojem življenju/treningu/osebni rasti zares želite narediti korak naprej.

Da bi si zagotovili najboljšo priložnost za osebno rast, se pravočasno prijavite in pridite na izziv pripravljeni.
OBVEZNO je, da ste sposobni opraviti TEST:

50 sklec (25 za ženske)

2 minuti

50 trebušnjakov

2 minuti

50 počepov

2 minuti

1600 m tek

11 minut

Vse v combat (vojaških) hlačah in čevljih. Med posameznimi sklopi največ 2 minuti pavze.
Priporočljivo je, da pri pripravah na 24h Challenge z različnimi tehnikami trenirate tudi svojo mentalno pripravljenost oziroma mentalno moč.

24h Challenge ni množični dogodek z neomejenim številom prijav, temveč je število prijav zaradi kakovosti izvedbe omejeno.

1. 6. 2024

Cena: 439,00€

359,84 EUR + DDV

Najbolj pogosta vprašanja

Kočevska reka. Točna lokacija meeting pointa bo vsem prijavljenim sporočena naknadno po emailu.

V ceno je vključena pijača, hrana (prigrizki) in nepozabni izziv.

24H CHALLENGE je težek in zahteven preizkus, vendar je dosegljiv vsem motiviranim, fizično zdravim osebam.
Da bi si zagotovili najboljšo priložnost za osebno rast, pridite na izziv pripravljeni. Priporočljivo je, da ste sposobni opraviti test:
40 sklec (20 za ženske) – 2 minuti, 40 trebušnjakov – 2 minuti, 40 počepov – 2 minuti, 1600 m tek – 11 minut. Vse v combat hlačah in čevljih. Med posameznimi sklopi največ 2 minuti pavze. Priporočljivo je, da se za udeležbo dogodka nekaj časa fizično pripravljate z intenzivnimi treningi vsaj 2-3x tedensko. 

 • Combat (vojaške) ali podobne hlače
 • (Kompresijske) kratke hlače (opcijsko)
 • Pohodni čevlji (nikakor novi!!)
 • 2 beli kratki majici z vidno natisnjenim ali napisanim vašim priimkom – tiskane črke
 • Pas za hlače (opcijsko)
 • Majica z dolgimi rokavi, jopa ali flis (opcijsko)
 • Superge oz. primerna športna rezervna obutev in rezervne nogavice
 • Brisača – opcijsko
 • Rokavice
 • Naglavna svetilka
 • Rezervna oblačila in obutev – za po dogodku
 • Vreča za mokre in umazane stvari/oblačila

Kakršnekoli dodatne hrane ali prehranskih dodatkov. Vsi udeleženci imajo enake pogoje zato lastna dodatna hrana in pijača ni dovoljena.

Vse morebitne zdravstvene težave ali poškodbe je potrebno v naprej pojasniti ob prijavi na dogodek. Morebitna zdravila in navodila za posebna zdravstvena stanja je treba pojasniti osebju na samem dogodku.

Vsak udeleženec je odgovoren za lasten prevoz na in iz dogodka.

Da, ampak za morebitne poškodbe privatne lastnine ne odgovarjamo.

Z udeležbo na 24H CHALLENGE prevzamete odgovornost za vsa tveganja povezana z vašim zdravstvenim stanjem. S podpisom Soglasja za udeležbo na 24H CHALLENGE se strinjate, da ste seznanjeni in v celoti sprejemate lastno odgovornost za udeležbo na dogodku in se zavedate, da so dejavnosti na dogodku zasnovane tako, da so zelo zahtevne tudi za izredno dobro fizično pripravljeno osebo brez poškodb in omejitev.

Udeležencem ne dovolimo fotografiranja ali snemanja!

Gledalci niso dovoljeni.

Da, za štiri ali več. Prosim kontaktirajte nas na info@xchallenge.si

Seznanite se s Pogoji sodelovanja in soglasji, ki so potrebna
za udeležbo na 24h Challenge.

 • Igor Š.

  Ena najtežjih preizkušenj … Izjemno delo uma, duha in telesa … Soborci, IZJEMNI STE BILI PRAV VSI. Srčna hvala VSEM.

  Igor Š.
 • Lucija K.

  Včeraj sem s solzami v očeh zaključila 12H Challenge po vzoru specialnih enot policije in vojske. Neverjetna izkušnja, ki je ne bom pozabila. Bilo je je***, al nam je ratal.

  Lucija K.
 • Igor P.

  Move beyond your limits and discover your maximum potential! ?

  Igor P.
 • Domen K.

  Ko spoznaš samega sebe – neprecenljivo. Najtežjih 12h v življenju. Hvala vsem sotrpinom za podporo in vzpodbudo.

  Domen K.
 • Vid Č.

  You want to challenge yourself? You want to check your physical and mental limitations? Want to go beyond them? If YES …  then 12H Challenge is a thing for you! #longday #nevergiveup #determination

  Vid Č.
 • Matija B.

  Best Challenge …  TRGALI smo ga 12 ur.

  Matija B.
 • Jan Š.

  Takole je, ko podreš vse svoje meje in omejitve. Ko gre zares, vidiš kdo si ter zakaj si. Največji preboj v mojem življenju.

  Jan Š.
 • Dejan P.

  12-urna nora preizkušnja uma, duha in telesa. Kaj vse zmore ekipa 16ih, ki se prvič sreča. Grizenje v stopnice, kaplje znoja, vročina, mraz, bolečine ter smeh in sreča zaradi spoznanja, da si premaknil mejo svojih in sposobnosti drugih mnogo višje. Hvala še 1x vsem sotrpinom in inštruktorjem.

  Dejan P.