X Family

V rubriki X FAMILY se vam skozi zanimive pogovore in uredniške vsebine predstavljajo člani naše velike X družine: udeleženci X dogodkov, inštruktorji, simpatizerji, podporniki in drugi, ki iščejo tisto nekaj več.

V blogu boste našli tudi številne nasvete kako ohranjati kondicijo, vsestransko fizično moč, mentalno moč, zdravje, disciplino, fokus in še mnogo več. Preberite si lahko novice in nas spremljate na socialnih omrežjih.

Igor Š.


Ena najtežjih preizkušenj … Izjemno delo uma, duha in telesa … Soborci, IZJEMNI STE BILI PRAV VSI. Srčna hvala VSEM.

Lucija K.


Včeraj sem s solzami v očeh zaključila 12H Challenge po vzoru specialnih enot policije in vojske. Neverjetna izkušnja, ki je ne bom pozabila. Bilo je je***, al nam je ratal.

Igor P.


Move beyond your limits and discover your maximum potential! 💪

Domen K.


Ko spoznaš samega sebe – neprecenljivo. Najtežjih 12h v življenju. Hvala vsem sotrpinom za podporo in vzpodbudo.

Vid Č.


You want to challenge yourself? You want to check your physical and mental limitations? Want to go beyond them? If YES …  then 12H Challenge is a thing for you! #longday #nevergiveup #determination

Matija B.


Best Challenge …  TRGALI smo ga 12 ur.

Jan Š.


Takole je, ko podreš vse svoje meje in omejitve. Ko gre zares, vidiš kdo si ter zakaj si. Največji preboj v mojem življenju.

Dejan P.


12-urna nora preizkušnja uma, duha in telesa. Kaj vse zmore ekipa 16ih, ki se prvič sreča. Grizenje v stopnice, kaplje znoja, vročina, mraz, bolečine ter smeh in sreča zaradi spoznanja, da si premaknil mejo svojih in sposobnosti drugih mnogo višje. Hvala še 1x vsem sotrpinom in inštruktorjem.