X Challenge za športnike

Edinstvena mentalno-fizična preizkušnja za športne ekipe/klube.

Naj ima vaša ekipa tisto »nekaj več« kar lahko loči zmagovalca od poražencev. Vsi tečejo, delajo sklece, trebušnjake, vadijo tehniko, moč in kondicijo. Večina ekip pa se premalo posveča mentalni pripravi igralcev, ki prinaša zmage poleg fizične pripravljenosti.

80 % moči se skriva v notranjem svetu posameznika. To velja tako za odrasle osebe kot tudi za otroke in mladostnike. Ko govorimo o notranjih močeh, govorimo o tistih notranjih potencialih, ki jih običajno premalo izkoriščamo. Zavzetost, samozavest, fokus, zbranost, disciplina, zmagovalni »mindset«, osebni standardi, zavedanje o  pomembnosti tima/ekipe, pripadnost in povezanost itd.

Z xchallenge za športnike bo vaša ekipa pridobila tisto dodatno ostrino in zavzetost, ki odlikuje šampijone.

Celoten program temelji na praktični človeški psihologiji, ki jo uporabljajo tudi specialne enote policije in vojske po vsem svetu ter na več kot 15 let izkušenj in testiranja v praksi. Zagotavljamo vam, da bo to investicija v znanje in sposobnosti, ki se bo obrestovala tako klubu kot vsem igralcem na njihovi športni poti in v življenju nasploh.

Za visoko učinkovitost in zavzetost je pomembno, da se doseže višji nivo angažiranosti in odgovornosti posameznih igralcev, hkrati pa celotna ekipa z enostavnimi tehnikami in spoznanji pridobi večjo produktivnost in povezanost. To je še posebej pomembno v ekipnih športih, kjer je uspeh na tekmi odvisen od skupnega vložka vseh igralcev na igrišču, od prepričanj, zaupanja in medsebojne usklajenosti.

Ko se posamezniki povežejo za skupen cilj in dajo vse od sebe, se lahko zgodijo izjemne stvari, dosežejo izjemni rezultati!!!

Video utrinki iz X Challenge izziva za mlado ekipo KK Cedevita Olimpija 2021!

Namen delavnice je, da člani ekipe pridobijo:

  • Še boljše spoznanje in povezanost med igralci (komunikacija)
  • Ponotranjijo vrednote in kodeks kluba
  • Tehnike za izgradnjo zmagovalne miselnosti (»Win In Your Mind«)
  • Kako pravilno komunicirati s sabo v stresnih situacijah (pozitivna naravnanost, prepričanja, obvladovanje čustvenih stanj, afirmacije)
  • Tehnike za ohranjanje fokusa
  • Trajno motivacijo (najdejo svoj globlji »zakaj«)
  • Veščine za vrhunske rezultate
  • Faktor 20x več (moč max. angažiranosti)

Bodite boljši od konkurence! Zmagajte!