X Challenge za podjetja

 

PRO Teambuilding

Ekipa je VSE.
Zato obvladajte VSE izzive z ekipo.


X CHALLENGE PRO Teambuilding ponuja nepozabno druženje in zabavo …  in še VEČ. Skozi pripravljene skupinske izzive bodo vaši sodelavci na praktičnih primerih  spoznali kako pomemben vpliv ima naša notranja in medsebojna komunikacija med  vsakodnevnimi izzivi na poslovnem (in osebnem) področju.

V sproščenem duhu pripravite svojo ekipo …

  • Povečajte agilnost ekipe zaposlenih.
  • Naj borbenost, zagnanost in srčnost postanejo vaše najpomembnejše vrednote.
  • Izkoristite to obdobje za PRO Teambuilding, ki bo kronal uspehe naslednjega četrtletja.
  • Negujte timski duh in okrepite sodelovanje.
  • Dvignite angažiranost zaposlenih.
  • Zagotovite boljšo povezanost in komunikacijo med oddelki.

SPOZNAJ X CHALLENGE!

PRO Teambuilding »X Challenge za podjetja« je edinstvena mentalno-fizična preizkušnja  katere posebnost je v tem, da so tematike pripravljene po vzoru urjenj specialnih enot policije  in vojske. Zagotavlja veliko zabave in visoko angažiranost vseh sodelujočih, ko po principu vojaških taktik in strategij skupaj rešujejo različne preizkušnje.

Vaši sodelavci bodo skupaj s PRO inštruktorji krepili medsebojno povezanost in preizkušali potrpežljivost, fleksibilnost, zbranost, odzivnost, dajanje navodil in vodenje, prevzemanje odgovornosti, delegiranje, sodelovanje, natančnost, zanesljivost, vztrajnost, timsko delo in še mnogo več. Vse izkušnje bodo preverjeno pripomogle k izboljšanju njihove povezanosti, mentalne pripravljenosti in delovnih rezultatov. Poleg tega bodo preživeli nekaj prijetnih in nepozabnih ur v družbi svojih sodelavcev.

Pri izvedbi »X Challenge za podjetja« sodelujemo z inštruktorji specialnih enot policije, ki so s svojim znanjem in izkušnjami sodelovali pri pripravi programa in sodelujejo tudi kot inštruktorji na samem teambuildingu. Tovrstni dogodki so novost v slovenskem prostoru in z njimi dosegamo odlične rezultate.

Po vzoru urjenj specialnih enot X Challenge v udeležencih vzpodbuja moč, znanje in stanje duha, ki so potrebni za uspeh na katerem koli področju.
Pravi pokazatelj pripravljenosti enote niso le sposobnosti in raznoliki talenti posameznikov, temveč predvsem njihova medsebojna povezanost, fleksibilnost, timska pripadnost, iznajdljivost in sposobnost celotne enote/ekipe, da opravlja naloge skupaj in da jih opravi uspešno.
Kjerkoli, kadarkoli!
Mar ni tako tudi v poslu?

ZA KOGA JE X CHALLENGE PRIMEREN?

Za vse starostne skupine in strokovne profile:

  • Za operativne delavce (terenski delavci, oskrbniki, tehnologi …)
  • Za strokovne delavce (tržniki, prodajniki, nabavniki, inženirji …)
  • Za vodje
  • Za upravo

 

KAKO POTEKA X CHALLENGE?

3-4h na terenu (praviloma zunaj v naravi ali v primernem notranjem prostoru).

Možna je tudi izvedba v kombinaciji s kratko “Mental Toughness” delavnico.

Začnite svoje nove zmage že danes.

TEME X CHALLENGE IZZIVA

Zmagovalna miselnost, solidarnost, povezanost, prevzemanje odgovornosti, timsko delo,  vodenje oziroma leadership skills, komunikacija, samoiniciativnost, nesebičnost, delovanje pod pritiskom, timsko delo, odločanje in razmišljanje v kompleksnih, spreminjajočih se in  konkurenčnih okoljih.

Ključne teme se po dogovoru z naročnikom prilagodijo glede na strukturo udeležencev:

– X Challenge za vodje,

– X Challenge za vaš celotni tim.

Celoten X Challenge PRO Teambuilding se pripravi po meri za vašo dejavnost in podjetje/blagovno znamko. Izzive in tematiko povežemo z vašimi vrednotami, dejavnostjo in interno kulturo, celoten koncept pa je vpet v naš X Challenge pristop, torej skupinske naloge pripravljene po vzoru urjenj specialnih enot, prirejene seveda za poslovni svet. Ponujamo ekskluzivno priložnost, da se vaši zaposleni spoznajo z X Challenge pristopom, kot ekipa sodelujejo pri reševanju izzivov ter se še bolj timsko povežejo in utrdijo.

Poglejte si naš predstavitveni VIDEO:

Ali pa takole:

X CHALLENGE JE IZZVAL ŽE VEČ KOT 1000 SLOVENCEV!

X Challenge je uveljavljen izziv, ki preverjeno iz vas izvabi najboljše. Je izziv, ki je številne slovenske tržnike, prodajnike in druge zaposlene prepričal, da je čas za spremembe. In ne samo to – pokazal jim je, da lahko posamezniki povezani za skupen cilj dosežejo izjemne rezultate!

Preberite spodaj, kaj so o X Challenge izzivih zapisali naši udeleženci:

Irena Intihar, Direktorica razvoja kadrov, Automatic servis d.o.o.

“V Automatic servisu se zavedamo pomena zadovoljstva in razvoja naših zaposlenih. Storitve BRC TEAMA uporabljamo na področju izvedbe teambuildingov za naše zaposlene in so naš dober sopotnik za razvoj vrhunskih ekip. Pridobljeno znanje in izkušnje prenašamo v AS delovno okolje in tako povečujemo našo konkurenčno prednost. “

Igor Šinkovec, Direktor, HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o.

“V 2019 smo našo celotno ekipo odpeljali na TEAMBUILDING enodnevno, drugačno, navdušujoče in energijsko srečanje, ki spreminja energijo ekipe, energijo skupine. V 12ih urah smo se kot ekipa, zelo homogena in močna, povezali še bolj, spoznali še bolj in skupaj postavili nov temelj timskemu delu v podjetju. Če bi moral uporabiti le eno besedo za to, kar smo dobili, bi rekel: “IZJEMNO”. Hvala, BRC TEAM. Se kmalu spet vidimo.”

Andreja Davidovič, Vodja kadrovske službe, Ipros d.o.o.

Ekipa X Challenge je v prvem koraku izpolnila vsa naša pričakovanja, v drugem koraku pa jih je še močno presegla. Naši zaposleni, ki se sicer precej razlikujejo po starosti, osebnostnih lastnostih in poklicnih kompetencah, so bili v odzivu na dogodek povsem enotni: VRHUNSKO! Krepili smo medsebojno spoznavanje ter povezovanje zaposlenih, poleg tega smo se tudi odlično zabavali, za kar je poskrbela izjemno prijetna in usposobljena ekipa X Challenge inštruktorjev. X Challenge, hvala vam – skupaj smo ustvarili številna nova spoznanja in neprecenljive spomine.